Custom

EindhovenTextiel biedt u onder meer de mogelijkheid tegen relatief kleine aantallen (ca. 100 a 150 stuks) uw eigen artikel samen te stellen. Denk hierbij aan een poloshirt, rugby-, polo- of hooded sweater in een eigen pms-kleur met een borduring of opdruk. Uiteraard wordt het artikel per stuk verpakt, en indien gewenst, middels een eigen geweven of bedrukt label gepersonaliseerd. Uiteraard is het mogelijk om hiernaast, allerlei soorten van textiel te laten produceren. Denk hierbij onder andere aan fleece, nylon, caps, etcetera.

Badstof weeftechnieken

Op het gebied van badstof bestaan diverse mogelijkheden om het product te personaliseren. Middels diverse weeftechnieken, zoals jacquard-, boord-, of reliëfinweving, kunnen we uw gewenste badstofproduct samenstellen. Wenst u meer informatie omtrent deze technieken, neem dan gerust contact met ons op of stuur een mail naar: info@eindhoventextiel.nl

Badstof borduren / reactief bedrukken

Badstof kan ook voorzien worden van een borduring of van een reactieve bedrukking. Het voordeel van een borduring is dat meerdere kleuren in een logo verwerkt kunnen worden. Tevens heeft u de keuze uit ons standaard assortiment, waardoor u kleinere aantallen badstof kunt personaliseren.
Bij het reactief bedrukken wordt de inkt in de lussen gespoten, waardoor er een zeer mooi en duidelijk resultaat ontstaat. Tevens is het hierbij mogelijk om een fotoprint op de badstof te bedrukken, waardoor u allerlei logo’s en foto’s kunt laten verwerken op een douche- of badlaken.