Caps Petten Bedrukken Borduren

Al deze petten is leverbaar in div kleuren en maten, ook is een groot aantal van deze kleding leverbaar in heren dames en kinder maten. In de regio brabant  zoals eindhoven, helmond, veldhoven, geldrop, den bosch, tiburg, hebben wij al tal van onze klanten zitten maar uiteraard leveren wij door heel Nederland.
Voor meer informatie over de kleuren en maten kunt u ons bellen 040-2524414 of een mail sturen info@eindhoventextiel.nl
Voor een vrijblijvende offerte vermeld ons het artikelnr en de aantallen ( minimaal 10 stuks ) en welke kleur u graag wilt hebben.
Bij bedrukken gaarne vermelden de aantal opdruk kleuren per kant ( bv: voor, achter of beiden kanten ), voor borduren het formaat vermelden ( breedte + hoogte ).

Wij verzenden onze offertes altijd nog de zelfde dag, alle getoonde prijzen zijn excl btw.

Wilt u petten bedrukken of petten borduren met uw eigen logo, bedrijfsnaam of een andere tekst, dan is het goed om te weten dat u bij Eindhoventextiel.nl altijd zult slagen. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring als textieldrukker en zijn, ook als het gaat om petjes bedrukken,  petten borduren,  caps borduren en caps bedrukken, een begrip in zowel Nederland als België. Ons klantenbestand telt inmiddels meer dan 10.000 klanten, die allemaal al hebben geprofiteerd van onze goede kwaliteit artikelen, uitstekende service en bijzonder lage prijzen. Petjes bedrukken of petten borduren doet u gewoon bij ons, zeker wanneer u kennis wilt maken met onze laagste prijs garantie. Petten bedrukken / petten borduren / caps bedrukken / caps borduren doet u dus nergens goedkoper!

De eenvoudigste manier om het hoofd te beschermen tegen de UV stralen, is het opdoen van een pet of cap. Petjes bedrukken of caps bedrukken is eigenlijk een hele goedkope manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. U kunt bij Eindhoventextiel.nl petten bedrukken en caps bedrukken die voorzien zijn van uw eigen logo en/of bedrijfsnaam. Petten borduren of caps borduren door ons is uiteraard ook mogelijk. Petten of caps lenen zich uitstekend voor het dragen in teamverband, zodat voor iedereen helder is wie bij welk team is aangesloten. Petten bedrukken of caps bedrukken is ook een ideale manier om op een evenement of beurs een uniek presentje weg te kunnen geven. Mensen zullen letterlijk weglopen met uw eigen bedrukte pet of cap en dat is precies wat u wilt. Natuurlijk zijn ook particulieren bij ons aan het goede adres. Gaat u met de vereniging een dagje weg en wilt u herkenbaar de straat over gaan, dan is caps borduren of petjes bedrukken echt een goed idee.

Vind eenvoudig het model en kleur van uw keuze. Zit uw voorkeur er niet bij, neem dan zeker eens contact op met ons verkoop team. Wij zeggen niets voor niets dat de klant bij ons koning is, dus ontdek wat wij in dat geval voor u kunnen betekenen. Vraag gewoon eens vrijblijvend en gratis een offerte aan. U kunt in de meeste gevallen dezelfde dag al de gevraagde offerte toegestuurd krijgen.

Verkoop team Eindhoventextiel