Badstof ( handdoek en badjas ) Bedrukken borduren

Al deze Badstof is leverbaar in div kleuren en maten, ook is een groot aantal van deze badstof leverbaar in heren dames en kinder maten. In de regio brabant  zoals eindhoven, helmond, veldhoven, geldrop, den bosch, tiburg, hebben wij al tal van onze klanten zitten maar uiteraard leveren wij door heel Nederland.
Voor meer informatie over de kleuren en maten kunt u ons bellen 040-2524414 of een mail sturen info@eindhoventextiel.nl
Voor een vrijblijvende offerte vermeld ons het artikelnr en de aantallen ( minimaal 10 stuks ) en welke kleur u graag wilt hebben.
Bij bedrukken gaarne vermelden de aantal opdruk kleuren per kant ( bv: voor, achter of beiden kanten of eventueel op de mouw ) voor borduren het formaat vermelden ( breedte + hoogte ).

Wij verzenden onze offertes altijd nog de zelfde dag, alle getoonde prijzen zijn excl btw.

Wilt u badstof bedrukken of borduren, zoek dan niet verder. Eindhoventextiel.nl is hét adres als het gaat om het bedrukken van textiel. Al meer dan 25 jaar zijn wij dé textielkoning van Nederland en België in de regio brabant zoals Eindhoven, helmond, tilburg, den bosch hebben wij al tal van tevreden klanten zitten en hebben inmiddels een klantenbestand van meer dan 10.000 tevreden klanten. Wanneer u kiest voor een handdoek bedrukken door Eindhoven.nl, dan kiest u voor onze vele voordelen. Automatisch krijgt u bij ons te maken met uitsluitend de beste kwaliteit, een goede service en een laagste prijs garantie. Een handdoek bedrukken borduren doet u dus nergens goedkoper!

We hebben diverse handdoeken, badjassen in ons assortiment die zijn voorzien van vrolijke kleuren, zowel in effen kleuren als meerdere kleuren. Een handdoek of badjas bedrukken borduren met uw logo of bedrijfsnaam door Eindhoven.nl is gewoon altijd een goed idee.

Zit het artikel van uw keuze er niet bij, neem dan gerust eens contact op. Eindhoventextiel.nl kan namelijk een handdoek bedrukken borduren in vrijwel ieder gewenst model, ook de modellen die niet op de website zijn te vinden. Dat is nog niet eens alles, want u kunt ook zelf uw eigen unieke badstof laten ontwerpen door ons, vanaf 250 stuks. Vraag eens een gratis en vrijblijvende offerte aan om zelf onze verrassend lage prijzen te zien. Over het algemeen krijgt u dezelfde dag nog de gevraagde offerte op maat aangeboden. Voor vragen kunt u zich het beste wenden tot ons professionele verkoop team.

Verkoop team Eindhoventextiel