Jassen Bedrukken borduren

Al deze jassen zijn leverbaar in div kleuren en maten, ook is een groot aantal van deze jassen is leverbaar in heren dames en kinder maten. Door de jaren heen hebben we al tal van klanten hier in Brabant tevereden kunnen maken met deze jassen zoals: eindhoven, veldhoven, helmond, nuenen, geldrop, tilburg, den bosch, enz, maar uiteraard leveren wij in heel Nederland.
Voor meer informatie over de kleuren en maten kunt u ons bellen 040-2524414 of een mail sturen info@eindhoventextiel.nl
Voor een vrijblijvende offerte vermeld ons het artikelnr en de aantallen ( minimaal 10 stuks ) en welke kleur u graag wilt hebben.
Bij bedrukken gaarne vermelden de aantal opdruk kleuren per kant ( bv: voor, achter of beiden kanten ), voor borduren het formaat vermelden ( breedte + hoogte ).

Wij verzenden onze offertes altijd nog de zelfde dag, alle getoonde prijzen zijn excl btw.

Er zijn een aantal belangrijke redenen om te kiezen voor jassen en jacks bedrukken borduren door Eindhoventextiel.nl. Ten eerste zijn wij al meer dan 25 jaar een begrip in zowel Nederland als België. Dat betekent dat wij in het bezit zijn van veel kennis en ervaring hebben als het gaat om jassen bedrukken of borduren. Voor ons is de klant koning en dat ziet u onmiddellijk terug in de uitstekende service die wij verlenen. Last but nog least krijgt u bij ons altijd te maken met de laagste prijsgarantie. Jacks of jassen bedrukken borduren doet u dus nergens goedkoper!

Wij kunnen alle merken jassen leveren: fruit of the loom, santino, B&C, gildan, rom88, tricorp, kariban, lemon&soda, anvil, stedman.

Met jassen van Eindhoventextiel.nl hebben u en uw werknemers geen enkele reden meer om niet naar buiten te gaan. Onze jassen beschermen namelijk optimaal tegen wind en zijn daarnaast ook waterafstotend. Regen vormt dus ook geen enkel probleem voor onze kwalitatief uitstekend goede jassen. Ze zijn erg geschikt om mee te wandelen, fietsen of andere activiteiten mee te ondernemen. Doordat de jassen gevoerd en ongevoerd zijn, zijn ze zowel in het warmere als koudere seizoen te gebruiken. In de zomer kunt u het jack goed dragen over uw t-shirt, terwijl u in de winter er een lekker warme trui onder kunt dragen. Zowel voor heren, kinder als dames hebben we een uitgebreide collectie jassen in een veelheid aan kleuren en diverse maten. Jacks bedrukken of borduren met uw bedrijfsnaam of logo is een uitstekend idee voor promotionele doeleinden.

De jassen in ons assortiment zijn zowel door particulieren als bedrijven te bestellen vanaf een minimale afname van 10 stuks. Wilt u jacks bedrukken, dan wilt u uiteraard ook dat ze snel geleverd kunnen worden. Wij hanteren een levertijd van maximaal 10 werkdagen. Bent u geïnteresseerd geraakt, dan is het een goed idee om eens een offerte bij ons op te vragen. In de meeste gevallen krijgt u van ons dezelfde dag nog de gevraagde offerte toegestuurd. Uiteraard kunt u ons ook benaderen voor al uw vragen. Wij denken graag met u mee om u te voorzien van professioneel advies!

Verkoop team Eindhoventextiel