Overhemden Blouse Bedrukken Borduren

Al deze Overhemden zijn leverbaar in div kleuren en maten, ook is een groot aantal van deze overhemden leverbaar in heren dames en kinder maten. In de regio brabant  zoals eindhoven, helmond, veldhoven, geldrop, den bosch, tiburg, hebben wij al tal van onze klanten zitten maar uiteraard leveren wij door heel Nederland en Belgie.
Voor meer informatie over de kleuren en maten kunt u ons bellen 040-2524414 of een mail sturen info@eindhoventextiel.nl
Voor een vrijblijvende offerte vermeld ons het artikelnr en de aantallen ( minimaal 10 stuks ) en welke kleur u graag wilt hebben.
Bij bedrukken gaarne vermelden de aantal opdruk kleuren per kant ( bv: voor, achter of beiden kanten of eventueel op de mouw ) voor borduren het formaat vermelden ( breedte + hoogte ).

Wij verzenden onze offertes altijd nog de zelfde dag, alle getoonde prijzen zijn excl btw.

Eindhoventextiel.nl is niet zonder reden al 25 jaar dé textielspecialist van Nederland en België. Ten eerste hebben wij uitsluitend kwalitatief uitstekende artikelen in ons assortiment. Ook als het gaat om overhemden bedrukken of overhemden borduren laten we u graag kennis maken met onze professionele werkwijze. Kwaliteit leveren vinden we nou eenmaal erg belangrijk, evenals het leveren van goede service. Voor ons is de klant écht koning. Ook om de prijs hoeft u het niet te laten, want wij hanteren een laagste prijs garantie. Blouse bedrukken of Blouse borduren doet u dus nergens goedkoper!

Wij kunnen div merken overhemden en blousen leveren: fruit of the loom, kariban, B&C, russell collection, enz.

Overhemden bedrukken of overhemden borduren is dé manier om uw personeel van de leukste overhemd te voorzien voor bijvoorbeeld een teambuilding activiteit. Uiteraard zijn ze ook geschikt voor professioneel gebruik op de werkvloer. Onze overhemden zijn niet alleen voor bedrijven te bestellen, voor overhemden bedrukken of overhemden borduren kunnen ook particulieren bij ons slagen. Ze kunnen voorzien worden van de tekst en log van uw keuze, maar ook foto’s zijn natuurlijk een optie. Voor particuliergebruik zijn ze dus ideaal om te dragen bij promotie of voor zakelijk gebruik. Eén ding is zeker, met uw eigen unieke bedrukt of geborduurd overhemd staalt u iets uit naar buiten.

Bij Eindhoventextiel.nl kunt u niet alleen terecht voor grote aantallen m.b.t. overhemden bedrukken / overhemden borduren, wij nemen uw bestelling al aan vanaf gewenste 10 artikelen. Vraag gerust eens een gratis en vrijblijvende offerte aan om zelf te ontdekken hoe goedkoop wij u onze producten en diensten kunnen aanbieden. Over het algemeen krijgt u dezelfde dag nog uw gevraagde offerte toegestuurd. Bij vragen staat ons verkoop team graag voor u klaar om u telefonisch te woord te staan. Mailcontact is uiteraard ook mogelijk.

Verkoop team Eindhoventextiel