Schorten Bedrukken Borduren

Al deze schorten zijn leverbaar in div kleuren en maten, ook is een groot aantal van deze schorten is leverbaar in heren dames en kinder maten. In de regio brabant  zoals eindhoven, helmond, veldhoven, geldrop, den bosch, tiburg, hebben wij al tal van onze klanten zitten maar uiteraard leveren wij door heel Nederland.
Voor meer informatie over de kleuren en maten kunt u ons bellen 040-2524414 of een mail sturen info@eindhoventextiel.nl
Voor een vrijblijvende offerte vermeld ons het artikelnr en de aantallen ( minimaal 10 stuks ) en welke kleur u graag wilt hebben.
Bij bedrukken gaarne vermelden de aantal opdruk kleuren per kant ( bv: voor, achter of beiden kanten of eventueel op de mouw ) voor borduren het formaat vermelden ( breedte + hoogte ).

Wij verzenden onze offertes altijd nog de zelfde dag, alle getoonde prijzen zijn excl btw.

Eindhoventextiel.nl is niet zonder reden al 25 jaar dé textielspecialist van Nederland en België. Ten eerste hebben wij uitsluitend kwalitatief uitstekende artikelen in ons assortiment. Ook als het gaat om schorten bedrukken of schorten borduren laten we u graag kennis maken met onze professionele werkwijze. Kwaliteit leveren vinden we nou eenmaal erg belangrijk, evenals het leveren van goede service. Voor ons is de klant écht koning. Ook om de prijs hoeft u het niet te laten, want wij hanteren een laagste prijs garantie. Schorten bedrukken of schorten borduren doet u dus nergens goedkoper!

Koken is helemaal hot tegenwoordig. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat de keuken wordt gezien als de centrale plaats in een woning en dat hier de meeste activiteit plaatsvindt. Schorten bedrukken of schorten borduren is dé manier om uw personeel van de leukste schorten te voorzien voor bijvoorbeeld een teambuilding activiteit in de vorm van een kookcursus. Uiteraard zijn ze ook geschikt voor professioneel gebruik in de keuken. Onze schorten zijn niet alleen voor bedrijven te bestellen, voor schorten bedrukken of schorten borduren kunnen ook particulieren bij ons slagen. Ze kunnen voorzien worden van de tekst van uw keuze, maar ook foto’s zijn natuurlijk een optie. Voor particuliergebruik zijn ze dus ideaal om te dragen op familiefeestjes of voor het gezellig koken met uw vriendenkring. Eén ding is zeker, met uw eigen unieke bedrukte schorten wordt het koken echt een feest!

Bij Eindhoventextiel.nl kunt u niet alleen terecht voor grote aantallen m.b.t. schorten bedrukken / schorten borduren, wij nemen uw bestelling al aan vanaf gewenste 10 artikelen. Vraag gerust eens een gratis en vrijblijvende offerte aan om zelf te ontdekken hoe goedkoop wij u onze producten en diensten kunnen aanbieden. Over het algemeen krijgt u dezelfde dag nog uw gevraagde offerte toegestuurd. Bij vragen staat ons verkoop team graag voor u klaar om u telefonisch te woord te staan. Mailcontact is uiteraard ook mogelijk.

Verkoop team Eindhoventextiel