T-shirts ( organic ) Sport T-shirts Bedrukken

Al deze T-shirts zijn leverbaar in div kleuren en maten, ook is een groot aantal van deze t-shirts leverbaar in heren dames en kinder maten. In de regio brabant  zoals eindhoven, helmond, veldhoven, geldrop, den bosch, tiburg, hebben wij al tal van onze klanten zitten maar uiteraard leveren wij door heel Nederland.
Voor meer informatie over de kleuren en maten kunt u ons bellen 040-2524414 of een mail sturen info@eindhoventextiel.nl
Voor een vrijblijvende offerte vermeld ons het artikelnr en de aantallen ( minimaal 10 stuks ) en welke kleur u graag wilt hebben.
Bij bedrukken gaarne vermelden de aantal opdruk kleuren per kant ( bv: voor, achter of beiden kanten of eventueel op de mouw ) voor borduren het formaat vermelden ( breedte + hoogte ).

Wij verzenden onze offertes altijd nog de zelfde dag, alle getoonde prijzen zijn vanaf prijzen en excl btw.

Wij kunnen alle merken T-shirts leveren: fruit of the loom, B&C, gildan, rom88, tricorp, kariban, lemon&soda, anvil, stedman, bella&canvas, proact, skinni fit, continental, santino.

Zoals u ziet op onze website, hebben we een groot assortiment met prachtige en kwalitatief uitstekende artikelen. Het is niet zonder reden dat wij al 25 jaar een begrip zijn in zowel Nederland als België in de regio brabant zoals helmond, tilburg, den bosch hebben we tal van div tevreden klanten zitten. Niet alleen onze artikelen zijn van een hoge kwaliteit, ook ons drukwerk meet zich aan deze kwaliteit. Als textieldrukker hebben we al ruim 10.000 klanten kunnen helpen. Klanten kiezen mede voor ons om onze uitstekende service en natuurlijk om onze laagste prijs garantie. U leest het goed, uw t-shirt bedrukken doet u dus nergens goedkoper!

T-shirts zijn ideaal om te dragen en komen eigenlijk altijd wel van pas. Met t-shirt van Eindhoventextiel.nl kunnen u en uw medewerkers beslist stijlvol in het openbaar verschijnen. Ze zijn geschikt voor het dragen in alle jaargetijden. Zowel het dragen van een luchtig t-shirt als een dikkere trui, zijn mogelijkheden. Het is dus niet zonder reden dat veel bedrijven kiezen om een t-shirt te bedrukken. Bij eindhoventextiel.nl kunt u heel eenvoudig uw t-shirt bedrukken met het door u gewenste logo of tekst. Uw bedrijf maakt hiermee beslist een professionele indruk en tegelijkertijd is het prettig om voor (potentiële) klanten herkenbaarheid uit te stralen. t-shirts bedrukken is een goede investering, omdat onze t-shirts kwalitatief uitstekend te noemen zijn en daarnaast het drukwerk ook jaren mee gaat. De drager van de t-shirt zal er jarenlang warmpjes bij zitten, als het aan ons ligt.
eindhoventextiel.nl kan een t-shirt bedrukken en leveren in een groot aantal kleuren en zelfs in zeer grote maten. Ook particulieren zijn bij ons aan het goede adres. Al vanaf 10 stuks kunnen wij leveren. Maak eens kennis met onze zeer aangename prijzen en vraag een vrijblijvende en gratis offerte aan. U krijgt in de meeste gevallen dezelfde dag nog de gevraagde offerte toegestuurd. Plaatst u een bestelling, dan kunt u deze al binnen 10 werkdagen in huis verwachten. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd ons professionele verkoopteam benaderen.

Verkoop team Eindhoventextiel