Windjacks Bedrukken Borduren

Al deze windjacks zijn leverbaar in div kleuren en maten, ook is een groot aantal van deze windjacks is leverbaar in heren dames en kinder maten. Door de jaren heen hebben we al tal van klanten hier in Brabant tevereden kunnen maken met deze jacks zoals: eindhoven, veldhoven, helmond, nuenen, geldrop, tilburg, den bosch, enz, maar uiteraard leveren wij in heel Nederland.
Voor meer informatie over de kleuren en maten kunt u ons bellen 040-2524414 of een mail sturen info@eindhoventextiel.nl
Voor een vrijblijvende offerte vermeld ons het artikelnr en de aantallen ( minimaal 10 stuks ) en welke kleur u graag wilt hebben.
Bij bedrukken gaarne vermelden de aantal opdruk kleuren per kant ( bv: voor, achter of beiden kanten ), voor borduren het formaat vermelden ( breedte + hoogte ).

Wij verzenden onze offertes altijd nog de zelfde dag, alle getoonde prijzen zijn excl btw.

Er zijn een aantal belangrijke redenen om te kiezen voor windjacks bedrukken door Eindhoventextiel.nl. Ten eerste zijn wij al meer dan 25 jaar een begrip in zowel Nederland als België. Dat betekent dat wij in het bezit zijn van veel kennis en ervaring hebben als het gaat om windjacks bedrukken. Voor ons is de klant koning en dat ziet u onmiddellijk terug in de uitstekende service die wij verlenen. Last but nog least krijgt u bij ons altijd te maken met de laagste prijsgarantie. Windjacks bedrukken doet u dus nergens goedkoper!

Wij kunnen alle merken Windjacks leveren: fruit of the loom, B&C, gildan, rom88, tricorp, kariban, lemon&soda, anvil, stedman, santino.

Met windjacks van Eindhoventextiel.nl hebben u en uw werknemers geen enkele reden meer om niet naar buiten te gaan. Onze windjacks beschermen namelijk optimaal tegen wind en zijn daarnaast ook waterafstotend. Regen vormt dus ook geen enkel probleem voor onze kwalitatief uitstekend goede windjacks. Ze zijn erg geschikt om mee te wandelen, fietsen of andere activiteiten mee te ondernemen. Doordat we windjacks gevoerd en ongevoerd hebben, zijn ze zowel in het warmere als koudere seizoen te gebruiken. In de zomer kunt u het windjack goed dragen over uw t-shirt, terwijl u in de winter er een lekker warme trui onder kunt dragen. Zowel voor heren, kinder als dames hebben we een uitgebreide collectie windjacks in een veelheid aan kleuren en diverse maten. Windjacks bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo is een uitstekend idee voor promotionele doeleinden.

De windjacks in ons assortiment zijn zowel door particulieren als bedrijven te bestellen vanaf een minimale afname van 10 stuks. Wilt u windjacks bedrukken, dan wilt u uiteraard ook dat ze snel geleverd kunnen worden. Wij hanteren een levertijd van maximaal 10 werkdagen. Bent u geïnteresseerd geraakt, dan is het een goed idee om eens een offerte bij ons op te vragen. In de meeste gevallen krijgt u van ons dezelfde dag nog de gevraagde offerte toegestuurd. Uiteraard kunt u ons ook benaderen voor al uw vragen. Wij denken graag met u mee om u te voorzien van professioneel advies!

Verkoop team Eindhoventextiel